55 jarig jubileum

Op 8,9 en 10 december 2017 wordt het 55 jarig bestaan door de Strandjutters groots gevierd!

Het programma is als volgt:

Vrijdag 8 december
Ledenavond m.m.v. Bennie Solo
Deze avond is speciaal en alleen toegankelijk voor leden en oud – prinsen. De entree is gratis en tevens ontvangen al onze leden een aantal consumptiemunten. Het thema en tevens de dresscode voor deze avond is GOUD & GLITTER! Benno Solo zet met een wervelende show de zaal op zijn kop! Aanvang: 20.30 uur.

Zaterdag 9 december
Kindermiddag met theater Troef
Op deze middag komt Theater Troef speciaal naar Overasselt met een leuke interactieve show. Voor de oudere kinderen vanaf groep 6 is er een speciaal sumoworstelen toernooi en een dartoernooi. Entree is gratis en kinderen worden voorzien van wat te drinken en iets lekkers. Aanvang: 14.00 uur

Feestavond met John de Bever en Snollebollekes
Voor heel het dorp een knallende feestavond met om 21.00 uur een optreden van John de Bever en later op de avond zal ook Snollebollekes het podium beklimmen. Tussendoor zorgt niemand minder dan DJ Job voor de muziek. Aanvang: 20.00 uur
Deze avond is UITVERKOCHT en geldt geen dresscode!

Zondag 10 december
Heilige mis
Om 11.00 uur zal in de kerk van Overasselt de heilige mis onder andere in het teken staan van het 55 jarig jubileum van CV de Strandjutters.

Jubileumreceptie en matinee
Een jubileumreceptie om CV de Strandjutters te feliciteren met hun jubileum. Met muziek van DJ Job en dweilorkest the Blue Band uit Oss wordt dit gegarandeerd een onvergetelijke middag. Iedereen is welkom om de Strandjutters te feliciteren. Aanvang 14.11 uur.

 

 

jubileum-weekend-poster_a5