De Prins

Prins Peter d’n Urste heerser over het Juttersrijk 2019 – 2020

In Juttersresidentie zaal de Zon is op zaterdag 9 november Prins Peter d’n Urste gelanceerd als de nieuwe prins van CV de Strandjutters.

De avond begon met het afscheid van Prins Stefan d’n Urste, ook zijn vrouw Loes werd bedankt met een heus ‘prinsessenboeket’. Daarnaast werden Stijn, Jean-Pierre, Sander en Vincent in het zonnetje gezet, zij maakten de overstap naar de Senaat.

Hierna was het tijd voor de lancering van de ‘Nije’. Er werd een hilarisch stuk ten tonele gebracht, waarbij Raad- en Senaadsleden gehuld in legerkledij de twee nieuwe Raadsleden Milan en Tom verwelkomden. Daarop volgend was het niemand minder dan Prins Peter d’n Urste die als nieuwe heerser van de Strandjutters uit de raket gesprongen kwam.

Peter Gommers is getrouwd met Gerlie en zij hebben samen een dochter Milou.  Ze  wonen in de Kruiskamp in Overasselt. In het dagelijks leven houdt Peter zich bezig met zijn eigen bedrijf Totaal Timmerwerk en in zijn vrije tijd tennist hij bij LTVO. Tijdens zijn speech maakt hij ook het thema voor komend carnavalsseizoen bekend: Proud to be Fout!

Peter uit raket