De Prins

Prins Stefan d’n Urste heerser over juttersrijk 2018 – 2019

In juttersresidentie zaal de Zon is op zaterdag 10 november Prins Stefan d’n Urste gelanceerd als de nieuwe prins van CV de Strandjutters.

De avond begon met het afscheid van Prins Patrick d’n Urste. In een emotionele speech blikte hij terug op een mooi maar vooral ook bewogen jaar binnen de vereniging. Ook werd deze avond afscheid genomen van page Marieke.

Hierna was het tijd voor de lancering van de ‘Nije’. Met een parodie op de act van illusionist Hans Klok werd het publiek kostelijk vermaakt. Al snel kwam als eerste de nieuwe page Maud Jansen tevoorschijn. Daarop volgend was het niemand minder dan Prins Stefan d’n Urste die als nieuwe heerser van de Strandjutters werd gepresenteerd.

Stefan Folmer (31) is getrouwd met Loes en samen wonen zij op de Bovenschap in Overasselt. In het dagelijks leven houdt Stefan zich bezig met het ontwerpen van elektromotoren en trapt hij graag een balletje bij het 3e elftal van de Overasseltse Boys. Tijdens zijn speech maakt hij ook het thema voor komend carnavalsseizoen bekend: Land of the rising sun: Japan.

Prins Stefan d'n Urste

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page