De Prins

Prins Patrick d’n Urste jubileumprins 55-jarig bestaan

Overasselt – In juttersresidentie zaal de Zon is op de elfde van de elfde Prins Patrick d’n Urste gelanceerd als de nieuwe heerser in het jubileumjaar van CV de Strandjutters.

De avond begon met het afscheid van Prins Jeroen. Tevens werd afscheid genomen van André Arts en Jan Gerrits in de senaat. Ex-prins Jeroen en Sjaak van Koolwijk nemen deze plaatsen in de senaat over.

Hierna was het tijd voor de lancering van de ‘Nije’. Rechtstreeks vanuit de studio presenteerde Meneer de Uil Strandjutters late night waarin diverse ludieke acts uit het verleden op eigenzinnige wijze weer even terug kwamen. Hierna werd het toch echt tijd voor de bekendmaking van de Nije. Allereerst was er de lancering van de nieuwe kleding voor de Raad van Elf, Senaat en bestuur. Aansluitend werd een grote raket de zaal in gereden en was het niemand minder dan Jesse, zoon van Prins Patrick d’n Urste, die de raket uit stapte met de woorden: ‘Mijn vader is de Nije’!

Patrick van Melis (35) is getrouwd met Marlies en samen met zoon Jesse (7) wonen zij aan de Meerestraat in Overasselt. Patrick runt in het dagelijkse leven een eigen loodgietersbedrijf: Melstra techniek. Tijdens zijn speech maakt hij ook het thema voor komend carnavalsseizoen bekend: GOLD EN GLITTER.

prins-patrick-dn-urste

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page